Den första svenska scraptidningen är här!!

Idag kom den första svenska scraptidningen i brevlådan! :-) Jag hade inte så stora förväntningar av tidningen eftersom jag inte har tittat i någon så noga, jag har bara bläddrat lite i några utlänska i affärer innan och då upplevde jag att det var väldigt mycket reklam i dem och mycket text och även en del bilder på LO:s. Men jag tycker den svenska tidningen verklar vara mycket bättre! Med mycket bilder på LO:s, vilket som är jätte kul! Att finna inspiration i dem. 
 
Jag har bara änså länge tittat på bilderna i tidningen och många idéer har väckts. Ser redan nu fram till nästa nummer kommer ut! Hmm jag som hade tänkt plugga en del i helgen, blir kanske ändringar på det, sätter mig och läser tidningen istället och scrapa. Jag orkar inte plugga längre stunder heller, får ont i huvudet fort, kanske skulle avvakta med att plugga tills jag har varit hos optiken och fått nya glas. Problemet är  att det kommer dröja minst en och en halv vecka och så länge kan jag inte avvakta med pluggandet. Får väl köra på så gott det går.

Det blev lite scrappat igår, jag gjorde klart texten om mitt stjärntecken. Inget som jag kommer att lägga upp här, jag blev inte nöjd med den. Den består av mest text och så finns det två fiskar på. Enkel och tråkig.

Nu ska jag ta och gå ut en sväng med Bänder, det blir nog ingen lång promenad idag eftersom det blåser, fast inte så farligt som jag trodde det skulle gör, tur är ju det. Dock tror jag inte att Bänder tycker om blåsten för när jag satt vid datorn innan så hörde jag att han hittade på något men jag gick inte och tittade men när jag väl kom ut så hade han flyttat en av sina filtar och låg och bet på benet. Filten brukar han ha liggande framför den franska balkongdörren så han kan ligga där och titta ut. men nu låg den ca 3-4 meter från dörren.

En ny LO är klar

Nu har jag äntligen fått klar en LO som jag har hållt på med länge. Eller allt utom journalingen är klar för det gick inte få in allt på en dubbel som jag ville ha med, journalien får vara på en tredje sida. Jag blev ganska nöjd med denna men det finns en del missar i den... ni lär ju se dem så jag kan ju lika gärna skriva dem som syns tydligt ;-) "t" är åt fel håll, det är ett "f" jag råkde ta och vända det upp och ner "ä" är också fel det är egentligen ett "g" som jag trodde var ett "a" :-o men jag orkade inte bry mig om att göra något åt det så det får se ut så. Jag lär väl mig någon gång att ta rätt stämplar, var min sambos komentar, eller kanske jag inte ska sitta sent på kvällen och scrapa. Under fiskarna står det "stjärntecken" det syns i verkligheten.

Mitt stjärntecken och stjärnbild

Mitt stjärntecken & stjärnbild


I förgå ringde gubben från företaget som jag har beställt ifrån och sa att han hade gjort fel.. och har nu postat min order och även skickat med en mösterbok som plåster på såret :-) så han sa att det borde komma antingen på måndag eller tisdag. Jag tror det kommer på måndag. Längtar. Första gången man vill att en helg ska gå fort.

Nu har jag gjort mitt val av kurs till våren, det blev "förskolebarns lärande i matematik och svenska".  En ny kurs här på universitetet så jag hoppas den är bra, kan ju inte fråga någon vad de har tyckt om den :-( men jag är intresserad av både svenska och matte. Jag har läst lite om det i inrikningen men behöver mer om det. Den kursen jag annars hade tänkt läsa, specialpedagogik, där ingår också lite matte och svenska. Det som jag inte riktigt tycker om med den kursen jag har valt är att det ingår litteraturvetenskap, vad ska jag har för nytta av det? Min sambo har läst det och det var så löjligt, sitta och anolysera böcker vad författaren tänker m.m. Bara massa man kan hitta på och filosofera om. 

Nytt försök

Jag gör bara ett nytt försök med att lägga in bilden så att man kan klicka på den, vet inte varför det inte går :-S


Kuddarna är färdiga! :-)

Äntligen är kuddarna helt färdiga! Sydde ihop dem idag.

115610-13

Idag har jag haft en lät migrän hela dagen. Den började när jag satt med kuddarna, när jag var klar med dem så tog jag en alvedon och gick och la mig, sov nästan en timme, men migränen satt i fortfarande i när jag vaknade :-( Så det har  inte blivit något vetigt gjort idag. Jag har haft ett sådant sug på att scrappa, det var länge sedan, men jag klarar inte av det idag, så jag är sur. 

Förkyldningen börjar avta lite. Jag måde som sämst i fredags, då jag satt med skoluppgiften, det blev inget bra men jag skickade in den så får väl se vad läraren säger. Hon är "hård", men den bästa läraren jag har haft, och jag tror inte att jag klarade uppgiften, jag var inte nöjd med den alls.  

Igår broderade jag nästan hela dagen, en liten stund scrapade jag, men inget är färdigt än. Och så tittade vi på en film.