Mina fem favoriter - onsdag, 21 februari

Jag har sett flera som har lagt in sina tio favorit LO:s som de gjorde under året 2006 men jag väljer bara fem för jag gjorde int emer än strax över 20 och då blir det ca hälften jag får välja ut. Jag lägger inte in dem i någon favoritordning.


Denna LO:s tycker jag är så härlig att titta på. Inga dekorationer utan jag har bara "dekorerat" med hjälp av papper.



Ännu en LO som är härlig att titta på. Fotot tycker jag är så fint på Bänder och mig och jag tycker jag har lyckas förmedla allt med hjälp av papper vad fotot visar. Även denna är väldigt stilren.



En vädligt enkel dubbel. man får en bra koll på hela sidan på en gång. Även denna är stilren.



Fotona är röriga och inte alls bra tagna, men jag hade inga andra foton på detta ändamål och ville verkliga scrapa detta. Jag har satt dit lite pilar av dymo som även dem är röriga, men själva LO:t är stilrent med inga dekorationer.  En rolig idé med att göra journalingen som en liten bok (det runda på LO:t).



Den här LO:t tyckte jag inte om i början. Vet inte riktigt vad det var som jag inte tyckte stämde. Den är gjord efter en skiss som jag följde slarviskt med plaseringen av papprena. Nu tycker jag den är fin att titta på och även denna är det väldigt få dekorationer.
 
Sammanfattningsvis kan jag konstatera att min stil är stilren med lite dekorationer.

Alla mina scrapsaker är fortfarande ner packad och det kliar i mina fingrar som bara den. Jag måste få sätta mig snart och pilla med detta! Inte har det hjälpt när jag har suttit och läst den svenska scraptidning eller suttit vid datorn och tittat in i flera olika gallerier på fina LO:s. Idéerna flödar ut just nu. Varför just nu? Varför inte när jag väl sitter framför en? Då är mycket av idéerna som bortblåsta.

(När jag förhandsvisa så blir bilderna inte stora när jag klicka på dem, orka inte försöka ändra det. Vill ni ser dem större så får ni leta i min blogg. Alla dessa ska finnas inlagda här och de är nog stora, de flesta av dem iaf).


Nya LO:s- lördag, 17 februari

Nu så ska ni få se de senaste LO:s jag har gjord som jag i tidigare inlägg har skrivit om den första skickade jag in till en tävlig på www.magdas.se där man skulle scrapa en bild med betydelse och var tvugna att använda ett mönstrat papper som finns med i deras webbshop. Jag kom då på ett foto direkt som skulle passa. Fotot där Bänder och jag sitter nära varandra. Jag har innan varit livrädd för hundar är iofs ganska rädd fortfarande men inte för Bänder. I journaligen (som finns skrivet på hjärtat) berättar  jag om att jag aldrig trodde att jag skulle sitta så här nära en hund och inte att jag skulle kunna ge kärlek till en hund. Berättar även att Bänder betyder mycket för mig att han få mig att må bra och med honom som sälskap så stressar jag mindre. Hmm jag kommer inte riktigt ihåg mer vad det var jag skrev. Det ligger nerpackat så jag kan inte ta och titta efter. De flätade papprena symboliserar vänskap, hjärtat för kärlek och färgerna för harmoni, lugn och trivsel. LO:t ingår i min BoM och är gjord i 8*8

hundrädsla
Hundrädslan som bortblåst

Den andra LO:n jag har att visa upp är en dubbel som är en kort sammanfattning av året 2006. Den ska ingå i albumet som bara innehåller sammanfattningar av åren. Den är gjord i 12*12. Jag har använt mig av akrylfärg som bland annat som fotomattor. Det vita runt LO:terna är sytt med symaskin.
år 2006_1

År 2006_2
Året 2006