julgransmatta

Nu ska vi se om jag få det här att fungera. Tycker jag har suttit här och försökt ett bra tag till att få sidan som jag vill och förstå hur det fungera. Tycker jag fortfarande klia mig i huvudet och väntar på att glödlampan skall tändas. Kommer kanske så småning om.

Jag har ett tag fudnerat på om jag ska skaffa mig en blogg eller inte. Just nu skriver jag blogg på ett forum som jag är medlem i med, tycker nog att det blir enklare med att ha en blogg så här. Det återstå att se vad jag tycker om det här. 

Jag kommer skriva det som jag känner för att jag vill dela med mig.

Idag har jag beställt ett nytt broderi :-) och jag vill ha det nu! Denna julgransmattan har jag beställt. Vist är den fin? Inte alls som alla andra julgransmattor med massa tomtar på, men ändå så himla "julig". Jag tror inte att jag kommer bli klar med den nu till denna julen men vi få se, om inte annat så kommer det fler jular.


julgransmatta

Jag broderade färdigt ett kuddfrodral idag, men det skall sys ihop med ett bakstycke också så bild på det kommer senare. Ett annat intresse jag har är scrapbooking, jag började med det början av året och det är en dyr hobby så jag har knappt kommit igång med det tycket jag. Jag tänkte att jag lägger upp några bilder jag har knåpat ihop en annan dag, för nu börjar det dra ihop sig till att hoppa i säng.