Två nya kort

Två kort har jag scrappat denna veckan och undan gick det. Jag hade inte riktigt tid att sitta och göra dem men jag ville så gärna, men de ska trots det bli bra annars kan det vara.

image95
Dock blev kortet riktigt dåligt fotat :-( hade brottom med det innan vi skulle iväg och fira min bror.


image96

Ett kort till en vän, jag blev faktist riktigt nöjd med det.



Jag har klarat mig från magsjukan men det finns flortfarande barn som är sjuka på förskolan och det är barn som hade magsjukan i början av perioden som har åkt dit igen *suck* riktigt segt, men jag hoppas att det försvinner nu under påsken när det är stängt!

Förra veckan var inget undantag till min trötthet och jag somnade tit som tät framför tv:n. Men denna veckan har jag inte haft tid att ens sitta framför TV:n så då har jag lyckas hålla mig vaken tills det har varit läggdags men trött har jag varit. Jag ska kanske inte varva ner förrän jag går och lägger mig för jag bara somnar...

Nu ska jag se om jag får liv på sambon så vi kan titta på film, jag skulle bara gå ut med Bänder en runda och när jag kom in klickan 14 så sover han. Det borde vara jag som är sliten idag. Vi var på fest igår och sambon var nykter. Iofs så sov jag till 12 idag :-o Men är inte bakis bara lite sliten och förkyld börjar jag bli igen. Hade lite ont i halsen häromdagen men nu börjar det bli värre.

Det var en kort uppdatering


                                                                                      Glad påsk!

Födelsedagskort

I tisdags var jag hos syrran som flyllde 12 år och detta kortet har jag knopat ihop till henne.

image93

Hade två kort till som jag hade tänkt göra men det hann jag inte med så de som jag hade tänkt skulle bli ägare till dom korten fick vara utan :-(