Utsikt

Jag hittade ett gammalt inlägg som jag har skrivt för ett bra tag sedan, glömde kolla när jag skrev det men någon gång under andra halvan av året, som jag inte har lagt ut i bloggen så här kommer det.



Jag har lyckas scrappa en LO i helgen och påbörjat en andra. Det var ett tag sedan jag gjorde det. Senaste tiden har jag scrappat två kort som jag fortfarande inte är helt klara med, ena av dem har jag skickat in till den svenska scraptidningen Scrapbooking m.m. så det kortet får jag inte visa än, ut i fall att de vill publicera det i tidningen.

LO:n som jag har scrappat nu är till bostads albumet. Vad tråkiga de LO:sarna är att scrappa. Bilderna är röriga och fotona är förstora och svåra att beskära ner och jag scrappa detta album bara i 8*8. Jag hade behövt ha albumet i 12*12 har jag upptäkt... Jag försöker hålla alla LO:s till samma lägenhet med titlen på samma ställe, mönstrat som bakgrund, doodlingen av samma typ och fotomattan till för att skriva journalingen på också. Få se om jag lyckas hålla detta på alla LO:s men ändå få någolunda varierande alster.

Utsikt
Utsikt

Denna utsikt saknar jag inte ett smack. Fast jag tycker inte den var så hemsk som den ser ut att vara på bilderna :-s, kanske beror på att utsikten som vi har nu är den bästa man kan ha :-)

Jag har använt mig av papper och brads från Bazzill och band från Memory Keepers. Det mönstrade pappret vet jag inte var det är ifrån. Titlen är utstansad ut Mox

Kort

Idag har jag varit ute hos mamma och grattat henne. i all hast kom jag ihåg att fota kortet jag har gjort till henne, dock blev det väldigt suddigt, men det syns iaf hur det ser ut. Ett väldigt enkelt kort, ändå tog det tid att göra. Så svårt att komma på hur man ska göra ett kort när man inte har några vettiga stämplar, något som måste införskaffas!


image88