operation

Fortfarande ligger inte den jag har skickat in till tävling ute på nätet och den som jag har skickat in för inspiration har jag inte hört något ifrån så jag avvakta med att lägga upp dem här, men en har jag att bjuda på. Dock är jag inte alls nöjd med den. Jag skulle ha låtit blit att kladdda med den vita färgen! Jag tyckte det såg tomt ut men det blev bara värre med "pluttarna".


operation
Operation

LO:t handlar om när Bänder opererades i sommras, mina känslor för tillfället, och hur duktig han var efter operationen. Etfter ett par dagar så lyckades han nämligen klia bort stygnet och då blev det mycket omvårdnad med att tejpa ihop det hela och linda med bandage för att få det sitta någolunda då han opererades på "armbågen" och detta gjordes minst tre gånger per dag och tog minst 20 minuter varje gång och han stog alltid ut med detta. 
 

---
Jag har nu tänkt börja lägga alla mina LO:s i en egen kategori. Innan tyckte jag att det var ganska onödligt men efter att har surfat runt efter en viss kategori så har jag upptäckt att det är lättare att hitta det man är ute efter.