LO

När jag satt och scrappade sist så scrappade jag även en LO till en tävling som jag har väntat med att lägga upp. Jag är inte alls nöjd med den men bestämde att skicka in den till tävlningen iaf. Och jag vann inget. Men här kan ni beskåda den.


Bröllopskort

Som jag har skrivit för ett tag sedan så har jag varit på bröllop nyligen och till brudparet så scrappade jag ett kort och så här ser det ut.


Ny LO och ett bokmärke

Denna helgen har jag fått tid till att scrappa, något positivt iaf.

En Lo och ett bokmärke har jag fått gjort. Enkla båda delarna, men Lo:n tog tid, det blev inte alls bra som jag först hade tänkt mig men lite av det jag hade i huvudet finns med på den och bokmärket tog inte mer än 10 minuter att göra.




scrappad minialbum

Nu så har jag äntligen tagit tag i att fota ett minialbum som jag gjorde till sambon som han fick när vi firade fyra år tillsammans, för snart en månad sedan. Albumet handlar om vår första tid tillsammans; med minnen, känslor, funderingar samt sånger och dikter som passar in i texten som jag har skrivit ihop . Jag var lite orolig att det kanske inte skulle vara så uppskattat med han blev jätteglad och tyckte att det var riktigt roligt att jag hade skrivit ner vad vi gjorde och kände i början. Så den ska vi läsa när vi blir gamla och minnas tillbaka ;-). 

Jag hade funderingar på hur jag skulle göra ett minialbum men så hittade jag ett på panduro som jag köpte och detta ångrade jag nu då det inte blev så bra som det antagligen skulle bli med min andra plan, men det får jag spara till någon annan gång. Albumet går inte att stänga och ändå har jag inte använt så mycket dekorationer som är upphöjda. Lite tråkigt blev det tillslut för jag tyckte det var svårt att hitta på ett nytt sätt att göra varje sida och så var det som vanligt för mycket text som jag ville få in. Det blev bara två kort i hela albumet men jag tyckte texten var viktigast. Vi hade vist inte så mycket bilder på oss tillsammans eller var för sig utan att vi var full :-S har fortfarande inte mycket bilder på oss, fast det har blivit bättre. Fanns ju en blid på oss för något inlägg tillbaka ;-)

Än en gång blev bilderna suddiga och jag orkar inte fota om dem, men det går iaf se hur det ser ut. Här kommer några sidor från albumet:


Albumet


Första sidan; ett foto på oss och titlen har jag sytt in och hjärtat är gjort av filt


Dejt; bekrivningar om våra dejter och en dikt


bild på sambon; en bild som finns många minne bakom för min del


Våran låt; Här står det lite om varför denna låt är våran låt och sedan själva texten till låten som är dold under hjärtana


En dikt och lite mer text. Ett kuvert med meningar varför jag älskar min sambo