Ny LO, Hallen

Hittade denna LO:n klar och glömmt bort att jag inte har visat den. Inget märkvärdig alls. Lite tråkig men jag har bestämmt mig för att den är klar.


image57

Material: Papper: Bazzill, mönstrat papper okänd. penna: Zig mellennium. Brads: bazzill. Titel: ki memories

Tossar

Till bebisen har jag stickat ett par tossar. Det enda som jag än så länge kan sticka men jag har tänkt försöka lära mig att sticka mer och bättre. Jag är i stort sett självlärd förutom det som jag fick lära mig i skolan som inte var så mycket och minnet var inte så bra så jag kom inte ihåg hur det gick till att sticka, men när jag väl kom igång så fanns det där bak någonstans i ryggmärken.

tossar uppifrån


Två kort

Jag har suttit och scrappat lite kort och i helgen har två kort fått nya ägare så jag tar och lägger in dem här. Tidigare tyckte jag att det var svårt att göra kort, men nu har jag fått in snittet ;-)

Första kortet var till Mathias syster och sambo.

Grattis till er dotter

Materiallista: Papper: Bassill, Crate paper. Stämpel från Panduro. Storken är utstansad med QK. Brads: Making memories. Chalk: Chestnut Roan. Band. 



Det andra kortet som har fått en ny ägare är ett födelsedagskort. Råttan är en bild från mina broderier. De fungerar lika bra att rita om och använda när man scrapa.

Grattis kort till pappa

Materiallista: Papper: Bassill, Chatterbox.Torrchalk. Pennor: Vit: sofflé. Svart: Zig millennium. Chipboard: heidiswapp

Utsikt

Jag har lyckas scrappa en LO i helgen och påbörjat en andra. Det var ett tag sedan jag gjorde det. Senaste tiden har jag scrappat två kort som jag fortfarande inte är helt klara med, ena av dem har jag skickat in till den svenska scraptidningen Scrapbooking m.m. så det kortet får jag inte visa än, ut i fall att de vill publicera det i tidningen.

LO:n som jag har scrappat nu är till bostads albumet. Vad tråkiga de LO:sarna är att scrappa. Bilderna är röriga och fotona är förstora och svåra att beskära ner och jag scrappa detta album bara i 8*8. Jag hade behövt ha albumet i 12*12 har jag upptäkt... Jag försöker hålla alla LO:s till samma lägenhet med titlen på samma ställe, mönstrat som bakgrund, doodlingen av samma typ och fotomattan till för att skriva journalingen på också. Få se om jag lyckas hålla detta på alla LO:s men ändå få någolunda varierande alster.


Utsikt
Utsikt

Denna utsikt saknar jag inte ett smack. Fast jag tycker inte den var så hemsk som den ser ut att vara på bilderna :-s, kanske beror på att utsikten som vi har nu är den bästa man kan ha :-)

Jag har använt mig av papper och brads från Bazzill och band från Memory Keepers. Det mönstrade pappret vet jag inte var det är ifrån.