Lo

En LO som handlar om lite minne från när farfar fanns vid liv och hur det har varit nu efterråt. En Lo som var jobbig att göra men så härligt att ha lite minnen nerskrivna. Jag använde mig av ett foto som är taget 1985 som jag scannade in och skrev ut för att slippa använda mig av orginalet.

Det är en Lo som gick snabbt att göra förutom blomman som jag har virkat själv, dock ser den inte ut som de virkade blommorna gör i boken så något fel är det på den men jag tycker denna är finare än vad de är i boken :-)


Farfar


Grattiskort

Grattiskortet min bror fick ser ut så här:

image92

Dock blev jag inte riktigt nöjd med det, men korten är uppskattade iallafall och det är kul! Pokemonfiguren är gjord som pp-bild, det vill säga att delarna är ihopsatta lager på lager.

Alla hjärtans dag

Denna dag fira jag med att vara sjuk :-( var hemma från jobbet igår också och ska vara hemma imån med. Jag ska även fira dagen med att gå till tandläkaren :-( har haft ont i tandköttet vid en visdomstand där en bit tandkött har låssnat ca en vecka nu och det blir bara värre och värre och nu står jag inte ut med det mer, gör till och med ont när jag dricker vatten. Hade tänkt ringa igår men då rann näsan allt för mycket för att jag skulle klara av att besöka tandläkaren, idag känns det lite bättre så jag ska dit senare i eftermiddag.

Med sambon blir det att fira med en fika, alla hjärtandag bakelse och ikväll blir det en god middag.

Jag har scrappat ett kort till honom:

image90

Denna gången blev inte kortet lika suddigt :-) så det är nog mig det är fel på och inte kameran. När jag första gången såg en LO där en har använt sig av pärlor som var pärlade på en pärlplatta blev jag direkt förtjust i det och här använder jag det för första gången och jag har fler idéer som jag ska använda det till och det är även första gången jag använder filt.

Ny födelsedagskort

För snart två veckor sedan fyllde sambon år och till honom scrappade jag ett kort. Första kortet jag gör till honom. Han borde också få ett handgjort kort om de flesta som får kort av mig får handgjorda nu förtiden. Men det är så svårt att sätta sig och scrappa utan han ser det i förväg eftersom han oftast är hemma när jag är hemma. Men jag chansade, han säger att han inte titta på det jag gör om jag inte visar det för honom.


image89

Som förra kortet jag la in så blev detta suddigt. Jag vet inte om det är kameran som det är fel på eller om jag gör annorlunda än vad jag brukar göra även om jag tycker jag gör likadant. Det får undersökas någon gång. Kameran har börjat få fnatt ibland, så frågan är om den lägger av snart. Jag orkar inte ta om det och ni ser säker lite av det iaf. Om inte så är det  ett hjärta i mönstrat papper i botten av kortet, vänstra sidan är det tre grodor lodrätt, det guldiga föreställer en krona och under den står det grattis

Det är svårt att göra kort till män då jag inte har stämplar och inte känner för att ha blommor på deras kort och vad ska jag sätta dit istället? Jag försöker göra dem personliga. Sambon tycker inte om grodor utan det symboliserar att han är min prins.