Mina tio favoritLO´s

I år har jag hunnit med att göra 19 LO´s och här kommer de tio som är mina favoriter utan någon inbördes ordning. Jag trodde ändå inte att jag hade hunnit med att göra så många i år, tycker inte jag har suttit och scrappat någonting, iofs så är de flesta gjorda första halv året i år. Nästa år hoppas jag på att det blir fler LO´s gjorda. Då borde det finnas mer tid till det, när jag är färdig med mina studier. 

Skraj jag?


image45


image41


image40


115610-32scrapbooking


mina 2 älsklingar


Julbord


Rädd jag? nej jag vill ha kel


image57

Lite nytt

Nu när jag ändå sitter här och varken orka eller känner för att göra något så kan jag ta och lägga ut lite på det jag har fått ihop under hösten, även om det inte är mycket så är det iaf något.

Först ut är tre tändsticksaskar som jag har scrappat. Mycket roliga att göra och desutom gick det snabbt att göra dem.


tändsticksaskar


En tavla till min ena lillebror på hans katt. De två stjärnorna som är på var sin sida om namnet tog jag bort. Tyckte det blev för plottrigt med dem på. Inte helt nöjd med den.


Tavla_2



Sista bilden jag har att visa upp är en tavla som min lillasyster fick. Och jag fick höra att det var den bästa julkapparna hon fick. Vad glad jag blir när jag får höra att den var uppskattad. Tack gumman! Denna tavlan blev jag mer nöjd med än den första.


tavla_1

Scrapträff

Förra lördagen var en vän här och vi satt och scrappade. Vad kul det var! Det var första gången jag satt och scrappade tillsammans med någon annan och det skall göras om. Dock blev det inte så mycket scrappande för någon av oss men huvudsaken är att man har roligt tycker jag. Jag hann nästan färdigt med en Lo under dagen. Inann denna är gjord så var det tre månader sedan jag scrappade en Lo sist och denna Lo är nummer 40 i ordningen av de jag har scrappat.


Skraj jag?
Skraj Jag?