Bloggpaus

Jag har beslutat mig att ta en bloggpaus eller rent av blir detta inlägg till och med blir det sista, det återstå att se.
Jag har ingen motivation att skriva något och den senaste månaderna så har mina inlägg varis så trista och mer eller mindre tvingat dem fram bara för att skriva något.

Ni får ha det så bra!
Er bloggare som jag läser vi syns i era bloggar, för sluta läsa era bloggar tänker jag inte göra!

 

broderiabstinans

Helt plötsligt vände mitt humör upp och ner och jag visst inte varför. Det var unde promenaden och då brukar jag alltid vara på tophumör, men inte idag. Jag blev irriterad för det minsta M sa eller gjorde. Avskyr mig själv i sådanna situationer, biter ihop för att försöka att inte visa mer än vad jag gjort men då håller jag på att explodera.

När vi kom hem var jag helt slut, rastlös och uppe i varv. Till slut kommer jag på vad det är. Jag vill brodera, men jag har inget att brodera. julgranmattans motiv är klar, jag ska bara brodera dit det jag själv ha ritat men har inte köpt tråd till det än, så det skall göras direkt efter jobbet på tisdag, gah det är ju hur länge som helst tills dess, men så kom jag på att jag ha gratismönster, väv och tråd någonstans. Det kan jag brodera fast jag tycker mönstert är fult, men brodera får jag ju göra!

Vilken tur att jag hittade det! Märks att det var länge sedan jag påbörjade ett nytt mönster för jag gjorde fel och fick ta upp det igen, inte mer än 15 stygn så det var inte så farligt. Dock är det massa efterstygn och det är inget jag jublar över men det är bättre än inget broderi alls.

Nu har pampam blivit på bättre humör igen. Så om jag är sur eller irriterad ge mig ett broderi och vips efter 30 minuter så är det en gladare pampam ;-)

Lite nytt



Gammal Lo som har legat halvfärdig länge och tyckte det var dags att göra den klar.







stickad barbiklänning och hatt

Glömt och visa vad jag har stickat för något. Jag hittade en sidan med mönster på barbikläder. Vilket jag tycker är bra idé att sticka då det tar inte så lång tid att sticka, lättare att träna på att sticka på mindre saker, gör inte så mycket om det inte blir bra. Jag vill kunna sticka dock vet jag inte vad jag ska sticka för något. Kläder till mig själv skulle jag aldrig få för mig att sticka. Kläder till barn möjligen. Har ni några idéer på vad man kan sticka för något?

Jag har funderat lite vad jag ska göra med dessa klälder, kan ju ge dem till avdelningen där jag jobba, eller något barn som vill ha barbikläder, eller spara till mina egna. Som dessa kläder blev så kommer jag inte ge bort dem, blev inte nöjd med dem. Hatten ser ut som en cowboyhatt och ingen finhatt. Klänningen ser konstig ut på baksidan och sne är den. Vet inte heller om kläderna passa en barbi ens. Jag får nog ta och leta upp en docka hemma hos mamma så jag kan prova kläderna.



Om ni skulle vara intresserad av mönster till barbikläder är adressen:
http://www.stickatillbarbie.se/
Om ni vill sticka de kläderna jag har stickat så är det mönster nr 103 till hatten och mönster nr 80 till klänningen. Nej de har bytt ut hatten mot ett annat mönster på nr 103, men hatten mönster nr 104 ser nästan likadan ut som jag stickade efter.

En annan idé som jag fann man kan göra med kläderna är den här:


Foto: Do It Yourself

Hade varit fint i tvättstugan.