Lite nya kort och LO:s

Först ut kommer två födelsedagskort...






...och sedan två LO:s.




scrapbutik

Upptäckte precis att en scrapbutik ska öppnas här. Gissa vem som sitter och hoppa på stolen nu? Jag
Visst de har funnits innan drygt en mil härifrån men ska man dit så måste man ringa och bestämma en tid så det har faktist inte blivit att jag har åkt dit men nu ska de har öppetider :-) det här blir farligt för ekonomin ;-) jag är stort behov av att köpa nya scrapsaker, sist jag handlade var förra sommaren om man inte räkna panudro då för ca 300 :- som man inte får något för. Hade ett presentkort så jag var ju tvungen att köpa något där. Nu blir det att jag väntar tills portarna till den nya butiken slå upp!

Här finns information om det


Lite nya LO:s

Det blev inte så många som jag hade hoppas på men jag visar dem som är klara iaf. Två stycken blev det men den tredje är nästa färdig också och ett par kort men det kommer upp vid ett annat tillfälle dock dröjer det lite nu när jag börjar jobba i morgon igen.






Två enkla lo:s, men jag är nöjd med båda två, detta är min stil. Sista lon har jag valt att täcka ansiktet, på alla utom mig och M samt har jag strykit över lite information om bröllopet.

Scrappat

Idag har jag scrappat en del :-) Första gången under semesten, det har inte funnits någon tid till det och idag har jag verkligen inte velat/orkat göra någonting för jag har varit lite nere och då passa scrapbooking jättebra, så att man får något annat att tänka på. I detta fall vet jag inte riktigt vad det är som har gjort mig nere, det är antagligen en massa i en sarlig blandning.

Så inom kort kommer det upp lite nya LO:s. Jag har även scrappat lite kort men de kommer upp när korten har hamnat hos sina nya ägare.

God natt!

Papp och Scrap

Papp och Scrap har utlottning i sin blogg. Kolla här.