Två nya LO:s

Nu har jag fotat de två LO:na som jag skrev om i förra inlägget. Först ut är en LO till min BoM där jag har skrivit om varför jag håller på med scrapbooking. Jag gick efter en skiss som har funnits med i någon av scrapbokking m.m. men den var till 12*12 och jag gör i 8*8 så den blev inte så bra som den såg ut på skissen, det blev lite plåtrigt med alla papprena tyckte jag, men nu tycker jag den ser bättre ut.


scrapbooking

Den andra LO som ajg visar upp här hade jag tänkt skicka in till tidningen Scrapbooking m.m. som också är gjord efter en skiss men senaste inlämningsdatumet efter den skissen har paserat. Den är gjord i 12*12 men var tänkt att jag skulle göra den 8*8 till min BoM men det glömde jag helt bort när jag satt med det, fick så mycket inspiration och idéer av skissen. Min limpenna gick sönder när jag skulle limma, där på av fläcken under ett hjärta. Allt lim kom samtidigt. Vilken tur att jag hade köpt en ny penna dagen innan den gick sönder. Endel av hjärtarna har jag satt 3D-kuddar under för att få mer djup. Jag älskar detta foto på mina "grabbar" de är så fina, så jag ville inte använda mig utav temat vinter, utan några ord från mig till dem, så kanske lo:n ändå passar bättre till ett album till dem än till min BoM?


mina 2 älsklingar

Ett grattiskort

Av en slump upptäckte jag att jag hade ett program som jag iallafall kunda beskära mina bilder, men sedan att det var rena skitprogrammet det hör inte hit, det var lite färgstyrkor man kunde ändra också, men program som brukar ingå i windows är inte mycket att hurra för, men jag kan iallafall lägga in en bild på ett kort som jag gjorde för två veckor sedan.


kort till annika
Framsidan


image69
Baksidan. Den vita fyrkanten har jag kladdat dit eftersom det är mitt efternamn som står där.

I några bloggar har jag upptäckt att en del även scrappa baksidan och skriver sitt namn, vilket jag har börjat göra också, innan skrev jag bara mitt namn längs ner på kortets baksida, men detta ser mycket trevligare ut. Eller?

Jag hade tänkt köpa stämplar när jag var på min scrapresa, men jag hittade ingen som tilltalade mig så än en gång blev det ett kort utan en stämpel. Men detta kort var roligt att göra.

I helgen är det scrapmässa i Gbg. Låter så himla kul att gå på det och jag hoppas på att jag kan gå nästa år på den!

Jag har ett par LO:s att fotografera och lägga ut, få se om jag orka det i helgen. Är sjuk och jag tycker nog att jag är slöare idag än vad jag var i går, men febern är nästan borta, näsan rinner som en vattenkran, hosta och fryser. Jag ska försöka plugga lite i helgen, vill ha läst allt i helgen som ingår till tentan som är nästa vecka.

scrapresa

Vad härligt det var att komma iväg till ett nytt ställe. Skånes natur tycker jag om för den påminner mycket om Danmark där min familj tillbringde semestraarna när jag var liten. Den doften som fanns hos pappas mormor (min gammel mormor? hon har alltid blivit kallad för just pappas mormor) fann jag på en mack i skåne, knappt jag ville lämna macken utan stå och känna doften och minnas tillbaka till den gamla sommrarna i Danmark. Alla åkrarna påminner också om Damnark, deras småvägar ja allt istort sett. Fick till och med in dansk radiokanal men det fick jag inte lyssna på för M tycker danska låter förjävligt men jag myser när jag hör det, massvis med minnen väcks. Mycket jag kan scrappa om det önskar bara att minnerna skulle vara ännu klarare än vad de är. Sist jag var i Danmark på semester var nog 1997 eller 1998.

Det blev en dyr resa, handlade mycket mer än vad jag hade tänkt mig men åker man 16 mil enkel resa så måste man lägga endel, tycker jag, M också som tur var. Jag blev lite besviken på butiken jag trodde den var större, men det var tur att den inte var det, då hade det antagligen blivit ännu dyrare och jag skulle nog ha ännu svårare att veta i vilket hörn jag skulle börja titta efter vad jag ville ha. En liten lista hade jag skrivit ihop så några saker visste jag från början vad jag skulle köpa. 

I helgen har jag suttit och scrappat lite den tiden som har blivit över. Fredags kvällen fick vi lite oväntat besök som var mycket trevligt! Sedan var vi iväg på lördagen men jag hann scrappa ihop ett grattiskort innan vi åkte iväg. Bild kommer senare för jag har fått ny dator, eller ny och ny jag har fått M:s gamla med lite nya delar och program men alla program är inte inlagda än som t.ex. redigeringsprogram så jag vill inte lägga ut bilden förrän jag kan fixa kortet lite innan uppvisning. Igår satt jag och scrappade en del också, dock gick allt galet. jag mätte fel och tänkte fel hela tiden men jag tror att den blir ganska bra till slut iallafall men inte riktigt som jag hade tänkt mig.